bijzondere plaatsen > Canada > Vancouver Lookout

VANCOUVER LOOKOUT

CANADA

Als je van een mooi uitzicht over Vancouver wilt genieten dan kun je de Vancouver Lookout bezoeken. Dit uitzichtpunt biedt een panoramische kijk op een groot deel van Vancouver. Het is gevestigd op een speciaal hiervoor bedoeld observatieplatform boven op het Harbour Centre.

Het observatiedek is op 13 augustus 1977 geopend door de astronaut Neil Armstrong, die ooit de eerste mens was die een voet op de maan zette. Harbour Centre staat in Downtown Vancouver. Het observatiedek bevindt zich op een hoogte van 168 meter boven het straatniveau. Met de glazen lift wordt je in 40 seconden naar boven gebracht.

Als je een (vrij prijzig) entreeticket voor Vancouver Lookout gekocht hebt dan mag je die dag meerdere keren terugkomen. Twijfel je tussen een bezoek overdag of in de avond als het al donker is, weet dan dat je door deze regel beide opties voor dezelfde prijs kunt doen. je tweede (of derde) bezoek moet wel op dezelfde kalenderdag vallen.

 
Meer informatie?

Vancouver Lookout
Vancouver Lookout
Vancouver voor beginners
Vancouver bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl