bijzondere plaatsen > Canada > O'Keefe Ranch

O'KEEFE RANCH

CANADA

De O'Keefe Ranch is een voormalige ranch die tegenwoordig ingericht is als een openluchtmuseum. Op de ranch kun je zien hoe het boerenleven er in de achttiende en negentiende eeuw uitzag in Canada. Het is de oudste ranch aan de Okanagan vallei en is een prachtige voorbeeld van hoe men hier leefde en werkte.

Tegen betaling kun je de ranch bezoeken, die eigenlijk nog vrijwel helemaal is zoals in de tijd dat men hier nog woonde. Je kunt de volledig ingerichte woonkamer, keuken en slaapkamers zien. je kunt zien hoe de koks in een klein bijhuisje sliepen en waar de kinderen les kregen. Op de ranch staat ook St. Anne's Church, een kerkje uit 1889.

 

De O'Keefe Ranch is van mei tot september dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur te bezoeken. In de maanden juli en augustus is de ranch tot 18 uur open. Bij de ranch hoort een restaurant en er worden regelmatig evenementen georganiseerd. De O'Keefe Ranch ligt zo'n 12 kilometer ten noorden van de stad Vernon.

 
Meer informatie?

O'Keefe Ranch
British Columbia startpagina
Canada informatie
Canada camper vakantie

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl