bijzondere plaatsen > Canada > Mud Lake

MUD LAKE

CANADA

Mud Lake is een meer in British Columbia, dat aan de westkant van de Rocky Mountains ligt. Ten oosten van het meer ligt de Mud Lake Delta, dat sinds 1996 een 'provincial park' is. Dit park heeft een vrij hoge concentratie aan wild. Dat komt omdat er veel voedingsbronnen voor de wilde dieren te vinden zijn.

Mud Lake wordt niet vaak vermeld als één van de hoogtepunten van Canada, maar is dat misschien wel. De reden is dat dit een goede plek is om beren te spotten. De beste manier om dat te doen is door middel van een boottocht met River Safari. Dit bedrijf zit langs Highway 5 ter hoogte van het dorp Blue River.

 

Een boottocht met River Safari is niet goedkoop, maar door de jarenlange ervaring en de hoge concentratie aan beren in de regio is de kans wel groot dat je zwarte beren te zien krijgt. Dat is de reden dat Mud Lake volgens ons een topbestemming is binnen Canada. Aan de noordkant van het meer kun je ook een waterval bewonderen.

 
Meer informatie?

beren spotten in Canada
Mud Lake Delta
River Safari
Canada informatie

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl