bijzondere plaatsen > Canada > Granville Island

GRANVILLE ISLAND

CANADA

Onder de Granville Bridge ligt Granville Island. Na een grondige restauratie is dit eiland uitgegroeid tot een populaire plek voor toeristen en locals om hun vrije tijd te spenderen. De grootste attractie is de Granville Public Market, die alle dagen van het jaar geopend is van 9 tot 19 uur. De markt is overdekt, maar in de zomer staan er ook wat kraampjes buiten.

Op de markt kun je verse levensmiddelen zoals groente, fruit, vlees, vis, kaas, worst en andere delicatessen kopen. Leuk is te zien hoe bepaalde fruitsoorten fraai gestapeld in een doosje uitgestald worden. Hierdoor wordt de verleiding om ze te kopen nog sterker. Verder worden er op de markt leuke hebbedingetjes verkocht.

 

Diverse kramen op de markt verkopen lekkere gerechten, die bij zomers weer bij voorkeur buiten opgegeten worden met uitzicht over het water en de skyline van Downtown Vancouver. Andere aanraders zijn de lokale brouwerij, Ocean Concrete en de verschillende ateliers en winkeltjes op Granville Island.

 
Meer informatie?

Granville Island
Granville Island
Vancouver voor beginners
Vancouver bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl