bijzondere plaatsen > Canada > Bow Lake

BOW LAKE

CANADA

Bow Lake is één van de prachtige meren die langs de Icefields Parkway ligt. Bow Lake bestaat uit smeltwater van de Bow Glacier en is tot in juni bedekt met een ijslaag. Kom je hier in de maanden juli en augustus dan kun je genieten van een magisch spiegeleffect in het water.

Bij Bow Lake vind je dan ook een parkeerplaats waar het vrijwel altijd druk is. Zeker als het zonnig is zul je hier nimmer alleen genieten van het uitzicht. In de ochtenduren is de weerspiegeling op zijn mooist en zie je de bergen en gletsjers gereflecteerd worden in het water.

 

Bow Lake ligt in het Banff National Park. Dit natuurgebied behoort tot de populairste nationale parken van Canada. Om over de Icefields Parkway tussen Jasper en Banff te mogen rijden heb je een toegangspas nodig voor de nationale parken van Canada.

 
Meer informatie?

Bow Lake
Bow Lake
Canada informatie
Canada camper vakantie

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl