bijzondere plaatsen > Bonaire > Sorobon Beach

SOROBON BEACH

BONAIRE

Als je van windsurfen houdt dan kom je op Bonaire vanzelfsprekend op Sorobon Beach uit. Dit strand ligt in het zuidoosten van Bonaire, direct ten zuiden van de Lac Baai. De combinatie van ondiep en warm zeewater met een aanlandige wind maken dit een ideale plek voor beginnende maar ook ervaren windsurfers.

Sorobon Beach is niet alleen populair onder windsurfers. Ook toeristen die graag naar een zandstrand willen gaan komen al snel op deze plek uit. Het is één van de weinige natuurlijke zandstranden op Bonaire en de kleur van de zee is hier zo intens dat het een prachtige plek is die menig hart verovert.

Als strandliefhebber kun je het openbare strand opzoeken dat eigenlijk net op de hoek met de Lacbaai ligt, je kunt tegen betaling het strand van het Sorobon Beach Resort bezoeken of je kunt bij de populaire surfhotspot en beachbar Jibe City chillen. Van hieraf kun je heel goed uitkijken op de kleurrijke zeilen van de surfers.

 
Meer informatie?

stranden op Bonaire
Bonaire voor beginners
Bonaire informatie

Sorobon Beach klimaatinfo

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl