bijzondere plaatsen > Bonaire > Cadushy

CADUSHY

BONAIRE

Er is slechts één plek in de wereld waar men sterke drank maakt van cactussen en dat is op Bonaire. De Cadushy distilleerderij maakt sinds 2009 de inmiddels zeer bekende 'Cadushy of Bonaire' likeur. Basis voor deze aromatische likeur is de cactus kadushi (Cereus repandus). Een ander belangrijk ingrediënt is limoen.

De Cadushy distilleerderij is te vinden in het hart van het plaatsje Rincon. Op maandag, woensdag en vrijdag kun je een bezoek brengen aan de distilleerderij. Je krijgt dan uitleg over hoe de likeur gemaakt wordt en welke andere producten ze hier maken. Dat zijn vijf andere likeuren, een vodka, een rum en een zeer aangename tequila.

Aan het eind van de tour mag je de verschillende producten proeven. Menig bezoeker kan natuurlijk de verleiding niet weerstaan om na afloop één of meerdere flessen mee te nemen. Wij zouden zeker zeggen "grijp je kans", want je kunt deze producten alleen maar op Bonaire kopen. De prijs is overal hetzelfde.

 
Meer informatie?

Cadushy
Bonaire voor beginners
Bonaire informatie

Bonaire bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl