bijzondere plaatsen > BelgiŽ > Fiesta Europa

FIESTA EUROPA

BELGIň

Enkele keren per jaar strijken tientallen marktlieden uit heel Europa neer in Gent. Dan wordt Fiesta Europa gehouden, een markt waar je allerlei specialiteiten uit verschillende Europese landen kunt kopen zoals ItaliŽ, Frankrijk, Nederland, Spanje, Polen, Finland en Engeland.

De meeste marktkramen verkopen allerlei delicatessen zoals worstjes, kaas, wijn, gedroogde vruchten, olijven en andere lekkernijen. Wie over de Europese markt loopt die zal zeker varianten op producten zien die hij/zij nog nooit eerder gezien heeft.

 

De Europese Markt heeft geen vaste plek in Gent. De markt heeft al op de Kouter gestaan, maar ook op de Korenmarkt. Fiesta Europa strijkt ook in andere steden en dorpen neer. Zo worden o.a. Oostende, Antwerpen en Lier ook aangedaan door de marktlui.

 
Meer informatie?

Fiesta Europa
Gent voor beginners

Gent informatie
Gent bezienswaardigheden

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl