bijzondere plaatsen > BelgiŽ > Brussel > Vlooienmarkt op het Vossenplein

VLOOIENMARKT VOSSENPLEIN

BRUSSEL

Liefhebbers van vlooienmarkten die moeten de vlooienmarkt op het Vossenplein in Brussel maar eens bezoeken. Al meer dan een eeuw lang komen bezoekers uit Brussel en ver daarbuiten af op de tweedehands spullen en rommel die op dit plein in de wijk Marollen aangeboden worden.

De vlooienmarkt wordt iedere dag, zonder enige uitzondering gehouden. Dus ook tijdens alle feestdagen kun je op het Vossenplein terecht om te snuffelen tussen de vele koopwaar. De vlooienmarkt begint rond een uur of acht 's morgens en duurt tot uiterlijk 2 uur 's middags. Vaak begint men al een uur voor het einde langzaam aan op te ruimen.

 

Aan de Place de Jeu de Balle, zoals het plein op zijn Frans heet, wordt echt van alles aangebonden. Vrij populair is het snuffelen tussen de stapels met tweedehands kleding. Leuk is om op en zonnige dag vanaf het terras het schouwspel op het plein te aanschouwen onder het genot van een Belgisch biertje.

 
Meer informatie?

Vossenplein
wikipedia

Brussel informatie
Brussel voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl