bijzondere plaatsen > België > Brussel > Delirium Café

DELIRIUM CAFÉ

BRUSSEL

Naar onze mening een van de leukste kroegen in Brussel, nee... in heel België is Delirium Café. Deze in het centrum van de Belgische hoofdstad gevestigde kroeg is honderd procent bier. Als je de indrukwekkende installatie van 27 biertaps ziet dan laat je het wel uit je hoofd om iets anders dan bier te bestellen.

Delirium Café is vernoemd naar het Belgische bier Delirium Tremens. Het café heeft het Guinness Book of Records gehaald met het grootste aanbod van bieren. Volgens Wikipedia omvat het bierassortiment van de Brusselse kroeg meer dan 2200 bieren. Wie door het menu bladert zal zeker onder de indruk zijn.

 

Delirium Café zit in de Getrouwheidsgang, een doodlopende zijstraat van de befaamde restaurantstraat Beenhouwersstraat. Behalve de indrukwekkende bierlijst maakt. Ook het interieur veel indruk. De wanden zijn voorzien van bierreclames en het plafond van dienbladen en parasols van biermerken.

 
Meer informatie?

Delirium Café
Delirium Café

Brussel informatie
Brussel voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl