bijzondere plaatsen > BelgiŽ > Brussel > Biertempel

BIERTEMPEL

BRUSSEL

In Brussel heb je meerdere winkels waar je Belgische bieren kunt kopen. Een bekende winkel die vlak bij de Grote Markt ligt is de Biertempel. Deze bierwinkel heeft een enorm assortiment aan Belgische bieren. Momenteel worden er meer dan 600 soorten verkocht. De bieren worden aangeboden in verschillende formaten.

Tot het assortiment van bieren behoren enkele vrij zeldzame soorten zoals het trappistenbier van Westvleteren. Sommige bieren zijn zo beperkt verkrijgbaar dat ook de Biertempel ze niet altijd op voorraad heeft. De winkel levert voor vrijwel ieder biermerk ook de bijpassende glazen, zoals het behoort in BelgiŽ.

 

Behalve een winkel in Brussel heeft de Biertempel ook een vestiging in Brugge. In de winkels is er naast bier en bierglazen ook een ruim aanbod in bier gerelateerde producten zoals boeken, T-shirts, openers en spelletjes die gebaseerd zijn op bieren.

 
Meer informatie?

Biertempel
Biertempel Brussel

Brussel informatie
Brussel voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl