bijzondere plaatsen > BelgiŽ > Ardennen > Monde Sauvage

MONDE SAUVAGE

ARDENNEN

In de Belgische Ardennen niet ver van de stad Luik, ligt het safaripark Monde Sauvage. Deze dierentuin annex safaripark bestaat uit een paar afzonderlijke delen. Als eerste als je het terrein op komt rijden kom je een groot overdekt verblijf tegen waar verschillende vogels wonen.

In dit gebouw wordt de papagaaienshow gehouden. Niet ver hiervandaan wordt er dagelijks een zeeleeuwenshow gehouden. Als je verder door het park heen loopt kom je verschillende roofdieren en primaten tegen. Er is tevens een grote arena waar de roofvogelshow gehouden wordt.

 

Het laatste deel van het park bestaat uit het safarigedeelte. Hier mag je met je eigen auto door safarigebied rijden. Tijdens deze rit kom je onder andere nijlpaarden, neushoorns, olifanten en giraffen tegen. Monde Sauvage is het enige safaripark van BelgiŽ. Het park is dagelijks geopend van maart tot en met november.

 
Meer informatie?

Monde Sauvage
Monde Sauvage
toeristische attracties

Monde Sauvage

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl