bijzondere plaatsen > België > Ardennen > Grotten van Remouchamps

GROTTEN VAN REMOUCHAMPS

ARDENNEN

De grotten van Remouchamps liggen zoals de naam al doet vermoeden in Remouchamps. De grotten liggen midden in het centrum van dit kleine Ardense stadje. Dit zorgt wel wat voor parkeer problemen maar dat mag de pret niet drukken. Eenmaal aangekomen hun je grot bezoeken onder begeleiding van een gids.

De grotten zijn alleen te bezoeken onder begeleiding van een gids. een rondleiding zal ongeveer één uur en een kwartier in beslag nemen. De grotten die bezoek worden liggen parallel boven elkaar. Het eerste deel van de tocht wandel je door de verschillende zalen die prachtig verlicht zijn.

 

Het tweede deel bestaat uit een ondergrondse vaartocht. Dit is de langste ondergrondse vaartocht ter wereld. Tijdens deze boottocht moet je af en toe wel even bukken want de gangen zijn er erg laag. Na rondleiding kom je nog in een klein museum waar je van alles te weten komt over leven in de grot en meer.

 
Meer informatie?

Grotten van Remouchamps
Grotten van Remouchamps
Grotten van Remouchamps

Ardennen voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl