bijzondere plaatsen > BelgiŽ > Antwerpen > Park Spoor Noord

PARK SPOOR NOORD

ANTWERPEN

Na jarenlange een doorn in het oog geweest te zijn van bewoners en de stad Antwerpen heeft men het spoorterrein Spoor Noord begin van dit decennium omgetoverd van ruim twintig hectare spoorgebied naar een fraai stadspark waarbij vooral de bewoners centraal staan.

Ontspanning, spel en sport staan centraal in het hier ontstane Park Spoor Noord. Toeristen zie je zelden in het park. Het is vooral een park waar bewoners komen genieten van hun vrije tijd. Het drukst is het park in de weekeindes en op warme zomerse dagen en avonden.

VERGELIJK HOTELKAMERPRIJZEN IN ANTWERPEN
 VIA TRIGAVO.NL
 VIND HIER DE
GOEDKOOPSTE HOTELKAMERS IN ANTWERPEN

Het park heeft een strak uiterlijk gekregen. Niet de natuur maar de mens staat centraal in dit park dat helemaal voldoet aan de wensen van de moderne samenleving. Park Spoor Noord is een uniek project waar men in Antwerpen terecht trots op is.

 
Meer informatie?

Park Spoor Noord
Park Spoor Noord wiki
alles over Antwerpen
Antwerpen voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl