bijzondere plaatsen > België > Antwerpen > Brouwerij De Koninck

BROUWERIJ DE KONINCK

ANTWERPEN

Stadsbrouwerij De Koninck brouwt al sinds het jaar 1833 bier in Antwerpen. Het bekendste bier, het amberkleurige De Koninck, is mede dankzij het bolle glas een begrip in Antwerpen en ver daarbuiten. Als je in Antwerpen een 'bolletje' bestelt dan weet iedereen wat je daarmee bedoelt.

Voor iedereen die meer wil weten over de historie van de bierbrouwerij, over het productieproces en over de verschillende bieren van De Koninck is er de mogelijkheid om in de prachtige brouwerij aan de Mechelsesteenweg 291 deel te nemen aan een interactieve brouwerijtour. Een unieke manier om meer te weten te komen over De Koninck.

VERGELIJK HOTELKAMERPRIJZEN IN ANTWERPEN
VIA TRIGAVO.NL
VIND HIER DE
GOEDKOOPSTE HOTELKAMERS IN ANTWERPEN

Tijdens de tour passeer je een tiental exporuimtes, waar je door middel van opstellingen, video en andere materialen een kijkje krijgt in waar De Koninck voor staat. Aan het einde van de tour is er de mogelijkheid om een glaasje De Koninck of één van de andere bieren van Duvel-Moortgat te proeven.

 
Meer informatie?

De Koninck brouwerijbezoek
De Koninck brouwerijbezoek

bezoek de brouwerij
Antwerpen bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl