bijzondere plaatsen > Aruba > Palm Beach

PALM BEACH

ARUBA

Palm Beach is hét strand van Aruba. Hier vindt je de meeste toeristen die het eiland bezoeken. Het witte zandstrand met de vele palmbomen lijkt zo uit een prachtig plaatjesboek ontsnapt te zijn.

Het turquoise zeewater heeft vrijwel het hele jaar een temperatuur van maar liefst 27 tot 30 graden Celsius. Met kippenvel het water in gaan is er niet bij.

 

Langs Palm Beach staan een groot aantal hotels en resorts, die vrijwel zonder enige uitzondering tot het luxe segment horen. Een vakantie aan Palm Beach betekent vrijwel gegarandeerd heerlijk relaxen aan een zonovergoten tropisch strand.

     

 

 
Meer informatie?

Aruba toerisme
Palm Beach
Palm Beach

Aruba bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl