bijzondere plaatsen > Aruba > Donkey Sanctuary

DONKEY SANCTUARY

ARUBA

Op Aruba leven ongeveer 200 wilde ezels, waarvan iets meer dan de helft opgevangen is door de Donkey Sanctuary. Dit is vooral om de dieren te beschermen tegen het verkeer op het eiland.

De ezelopvang wordt gerund door vrijwilligers, die de dieren met liefde en zorg behandelen. Inkomsten komen vooral van giften van bezoekers, donaties van sympathisanten, sponsoren en de verkoop van artikelen in de winkel.

 

De Donkey Sanctuary ligt vlak bij de Ayo Rock formaties, ten noorden van de plaats Santa Cruz op Aruba. Je kunt de ezels dagelijks bezoeken.

 
Meer informatie?

Aruba toerisme
Donkey Sanctuary Aruba
Donkey Sanctuary Aruba on Facebook

Aruba bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl