bijzondere plaatsen > Aruba > Baby Beach

BABY BEACH

ARUBA

Baby Beach is één van de mooiste stranden van Aruba. Het prachtige witte zandstrand steekt mooi af bij het felle turquoise water van de Caribische Zee. Hotels vind je hier gelukkig niet, waardoor Baby Beach haar onbedorven karakter deels heeft weten te behouden.

In het weekeinde is Baby Beach één van de hotspots onder de locals van Aruba. Toeristen weten de weg naar dit fraaie zandstrand ook steeds vaker te vinden.

 

Om de hoek van Baby Beach ligt de hondenbegraafplaats. Hier hebben de trouwe viervoeters één van de mooiste laatste rustplaatsen die je je voor kunt stellen.

 
Meer informatie?

Aruba toerisme
Baby Beach
Baby Beach

Aruba bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl