bijzondere plaatsen > Anguilla > Shoal Bay East

SHOAL BAY EAST

ANGUILLA 

Als je Shoal Bay East bezoekt dan kan het niet anders zijn dat je in één klap verliefd raakt op dit prachtige tropische strand. Met een totale lengte van ongeveer drie kilometer is dit niet alleen één van de langste stranden van het eiland, het is ook ongetwijfeld één van de allermooiste stranden die je op Anguilla aan zult treffen.

Shoal Bay East bestaat uit twee delen. Het mooiste stuk is volgens ons Lower Shoal Bay, dat het gunstigste ligt ten opzichte van de altijd aanwezige passaatwind. Als je vanaf dit stuk strand in oostelijke richting wandelt dan kom je vanzelf uit bij een bocht en vervolgens op Upper Shoal Bay, waar de wind duidelijk meer nadrukkelijk aanwezig is.

 

Langs het parelwitte zandstrand van Shoal Bay East staan slechte een paar kleinschalige accommodaties en privéhuizen. Gelukkig is dit strand nog niet verpest door massatoerisme. Voor dagbezoekers zijn er ligstoelen te huur en zijn er een paar mogelijkheden om wat te eten of te drinken aan het strand.

 
Meer informatie?

Anguilla info
Anguilla in één dag
Anguilla in 24 foto's

overnachten op Anguilla

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl