bijzondere plaatsen > Anguilla > Meads Bay

MEADS BAY

ANGUILLA 

Als je het hebt over mooie stranden op Anguilla dan wordt internationaal gezien Shoal Bay East vaak vermeld als één van de mooiste stranden ter wereld. Wij hebben op Anguilla echter ontdekt dat het eveneens aan de noordkust gelegen Meads Bay misschien wel net zo mooi is.

Omdat het strand iets meer in noordwestelijke richting ligt heb je hier nog minder last van de wind die soms best sterk kan zijn op het eiland. Dit zorgt voor een vaak mooie strakke felblauwe zee die op fraaie wijze contrasteert met het witte zand van het strand. De zeilboten en jachten voor de kust maken het plaatje compleet.

 

Net als elders op Anguilla vind je ook hier geen echt massatoerisme. Er is wel sprake van een aantal accommodaties, maar gelukkig is de kuststrook hier niet volgebouwd met luxe hotels. Hierdoor blijft het relaxte karakter van Meads Bay grotendeels behouden.

 
Meer informatie?

Anguilla info
Anguilla in één dag
Anguilla in 24 foto's

Anguilla klimaatinfo

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl